KLINIK LYSKILDEN

HEALING

Healing er en velkendt gammel behandlingsform til genoprettelse af kroppens energier såsom ubalancer, usunde tankemønstre og til at fjerne blokeringer. Healingen vil tage udgangspunkt i kroppens ve og vel og tuner direkte ind på det/de steder i kroppens energifelt, hvor noget har brug for at blive forløst, lindret eller sagt med andre ord "fjernet". Healing er en meget blid og nænsom behandlingsform, hvor man vil have en fornemmelse af, at være på en drømmerejse liggende i en meditativtilstand, hvor alt føles let og ubesværet. Idet, vi er individuelle sjæle vil en healing føles forskellig fra person til person. Nogle har oplevelsen af, at de kunne mærke varme eller kulde, så et lys i en bestemt/flere farver og samtidig en dyb afslappethed, som de ikke vidste fandtes. Nogle falder i dyb søvn og oplever ikke det store eventyr, men ét har de alle tilfældes, de føler sig som "født på ny". Kan sidestilles med en "psykisk massage". Du vil opleve, at få mere klarhed og balance i dit liv.

HVAD FÅR JEG UD AF EN HEALING

Healingen vil kunne give dig klarhed i dit indre univers, du får givet slip på usunde tankemønstre , energien i din krop bliver afbalanceret og du vil få værktøjer til bedre, at kunne se hele paletten i dit liv. Samtidig vil du også opnå en indre blidere kontakt til dig selv, dine følelser og derved finde din ballast og styrke, til at få det liv som du fortjener.

HVORDAN FOREGÅR EN HEALING

Healingen foregår liggende på en behagelig briks. Du vil blive omsvøbt med en dyne eller et tæppe så du ligger behagelig og afslappet.

Den healing jeg udøver kaldes for "mental healing", så du vil ikke opleve kropslig kontakt i form af massage eller berøring.

Som healer arbejder altid med hjerte energien. Healingen kanaliseres via din sjæl og energien der arbejdes med er yderst intelligent.

Når healingen er i proces, vil du føle dig afslappet, tung i kroppen og måske du falder i søvn. Under selve healing modtager jeg løbende informationer, som jeg vil belyse når du atter er vågen og klar.

Efter en healing:

Det er vigtigt at drikke godt med vand eller the, undgå gerne kaffe. Du vil kunne føle dig lidt træt, så afsæt tid til dig selv så du kan slappe af og fordøje den proces din krop netop har været i.